Dopravné obmedzenia počas nasledujúcich dní

26.07.2013 Bratislava

Aj počas nasledujúceho víkendu musia obyvatelia a návštevníci hlavného mesta počítať s niekoľkými dopravnými obmedzeniami na území viacerých okresov. Niektoré z nich už platia a majú krátkodobý charakter a niektoré budú naopak trvať niekoľko dní, resp. niekoľko týždňov.
Počas júlových a augustových víkendov (20.07.2013 - 08.09.2013) budú prebiehať opravy mostného prekrytia na moste Lafranconi. Z tohto dôvodu bude uzavretý ľavý jazdný pruh, premávka bude vedená v pravom jazdnom pruhu.
Od dnešného večera až do pondelkového rána (26.07.2013-29.07.2013) bude premávka úplne obmedzená na Dvojkrížnej ulici. Dôvodom je oprava povrchu vozovky. Obchádzka je riadne vyznačená prenosným dopravným značením.
V rovnakom časovom rozmedzí treba rátať aj s uzáverou Slovnaftskej ulice v úseku medzi vjazdmi do areálu rafinérie. Premávka v tomto úseku bude obojsmerne vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu a usmernené svetelnou signalizáciou.
Z dôvodu opravy povrchu vozovky bude v rovnakom časovom období úplne uzavretá aj Račianska ulica v úseku od Pionierskej po Kominársku ulicu v smere do centra mesta. Aj v tomto prípade bude obchádzka riadne vyznačená cez ulice Pionierska a Kraskova.
Od 11.06.2013 do konca septembra je čiastočne uzatvorená Ivánska cesta z dôvodu výstavby dopravnej a technickej infraštruktúry. Uzavreté sú na úrovni letiska oba jazdné pruhy a obchádzka bude riadne vyznačená prenosným dopravným značením.
Od 20.07.2013 až do 31.08.2013 je z dôvodu opravy obratiska električiek uzavretý ľavý jazdný pruh Ružinovskej ulice.
Počas júlových a augustových víkendov budú prebiehať opravy mostného záveru na Prístavnom moste. Z tohto dôvodu bude zúžený pravý jazdný pruh a uzavretý ľavý jazdný pruh zjazdovej vetvy z diaľnice D1 na Komárno v smere od Petržalky.
Dnes od 10.00 hod do nedele 14.00 hod bude v úseku 35,7-34,6 km diaľnice D1 bude z dôvodu opravy vozovky uzavretý pravý jazdný pruh diaľnice D1. Premávka v tomto úseku bude vedená vo zvyšných jazdných pruhoch.
V nedeľu, 28.07.2013, bude v čase medzi 07.00 hod a 14.00 hod úplne uzatvorená diaľnica D2 v smere z Českej republiky do Bratislavy. Neprejazdný úsek na trase Kúty- Malacky budú vodiči môcť obísť po štátnej ceste I/2. Uzávera a obchádzka bude riadne vyznačená prenosným dopravným značením. Dôvodom uzávery je montáž rámových portálových konštrukcií na dotknutom úseku diaľnice.
O neplánových dopravných obmedzeniach budeme verejnosť včas informovať.
 
npor. Mgr. Karina Považanová
hovorkyňa KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región